• ,

    ROGOL & PENDIDIKAN SEKS

    DIROGOL 3 KALI SEHARI Pehhh seorang bapa bertukar menjadi seekor babi apabila menjadikan anak perempuannya yang masih bersekolah sebagai hamba seks. Perlakuan seks, liwat, oral dibuat hampir 600 kali. Persoalannya, kenapa perlakuan jijik ini dapat dilakukan lebih dari sekali oleh haiwan ini kepada mangsa yang juga darah dagingnya? Ada dua kemungkinan, pertama si mangsa diugut […]

  • ,

    “Dia kenalah ada karakter seperti yang saya ingin kan.”

    Kebelakangan ini, dunia hiburan dihangatkan dengan cerita Datuk Vida mencari pasangan hidup. Oleh itu, berduyun lelaki diluar yang mahu mencuba nasib  menjadi suami kepada Datuk Vida atau nama sebenarnya, Datuk Seri Hasmiza Othman.   Pelantun lagu  I Am Me ini mendakwa dirinya menerima hampir 50 emel “resume” daripada para lelaki yang mempunyai niat untuk memperisterikannya […]

  • ,

    PUNCA- PUNCA ANAK MENJADI SOSIAL

    Zaman remaja merupakan zaman yang sangat menyeronokkan bagi setiap individu. Pada zaman remaja, seseorang individu sudah semestinya ingin mencuba pelbagai benda dalam kehidupan mereka. Kehidupan zaman remaja seolah-olah memberikan kebebasan yang sepenuhnya untuk melakukan pelbagai perkara. Oleh sebab itu, tidak mustahil seseorang remaja boleh terjebak ke dalam gejala sosial. Jika kita teliti dengan mendalam terdapat […]

  • ,

    “8 PETUA RUMAHTANGGA BAHAGIA”

    Assalamualaikum. Seringkali saya dengar masalah dalam satu page ini. Ada yang suami curang sebab isteri sudah tidak cantik, gemuk lah apa lah semua nya.   Kita memang tahu suami ni memang nak isteri je sempurna padahal dorang tu pun bukan sempurna mana. Dengan muka penuh jerawat, berlubang, buncit, berdaki semua isteri tidak pernah complain pun […]

  • ,

    HUBUNGAN SUAMI ISTERI DINGIN SELEPAS BERSALIN? MENGAPAKAH?

    [HUBUNGAN SUAMI ISTERI DINGIN SELEPAS BERSALIN?  MENGAPAKAH?]   Isteri selepas bersalinkan anak akan mendapat satu lagi tanggungjawab yang sangat besar dalam hidupnya. Iaitu sebagai seorang ibu.   Mengalas tanggungjawab sebagai isteri dan ibu dalam satu masa ditambah lagi jika berkerjaya, memang bukan sesuatu yang mudah kan.   Komitmen yang banyak antara salah satu faktor menyebabkan […]

  • ,

    5 Tips Untuk Di ‘Reject’ Sewaktu ‘First Date’

    Sinis! Mungkin ini ayat pertama yang terlintas di hati pembaca sewaktu hanya membaca tajuk artikel . Tetapi jika anda meminta untuk menjadikan first date anda merupakan sesuatu yang bermakna walaupun tidak sempurna, mungkin beberapa tips di bawah ini perlu di elak untuk date yang pertama kalinya. Mungkin pertama kali di dalam sejarah kehidupan ataupun pertama […]

  • ,

    5 Cara Merawat Simptom ‘Butthurt’

    Butthurt merupakan satu keadaan apabila seseorang itu tidak dapat menerima sesuatu kritikan dan bertindak agresif (meroyan). Meskipun sehingga kini, tiada penjelasan ilmiah bagi definisi ini, tapi cukup untuk menggambarkan tentang seseorang yang mudah sentap.

  • ,

    5 Tips Menjadi Kaki Jilat Terhormat

    Membodek dan mengampu merupakan amalan yang tertua di dalam mana-mana organisasi. Walaupun kita sendiri berasa meluat melihat golongan yang suka mengipas, adakalanya kita sendiri tidak sedar kita terbodek (ter lah sangat) tanpa sengaja.