,

Cute LOL Love OMG Win WTF pramlee Mariaozawa pornstar

ROGOL & PENDIDIKAN SEKS

DIROGOL 3 KALI SEHARI

Pehhh seorang bapa bertukar menjadi seekor babi apabila menjadikan anak perempuannya yang masih bersekolah sebagai hamba seks.

Perlakuan seks, liwat, oral dibuat hampir 600 kali.

Persoalannya, kenapa perlakuan jijik ini dapat dilakukan lebih dari sekali oleh haiwan ini kepada mangsa yang juga darah dagingnya?

Ada dua kemungkinan, pertama si mangsa diugut atau sudah dimanipulasi. Kedua, mangsa sudah memasuki zon nikmat (perit tapi boleh jadi hakikat).

Inilah keperluan pendidikan seks disekolah. Antara silibus yang perlu ada ialah bagaimana untuk berhadapan atau menangani bahaya sebelum rogol atau sesudah menjadi mangsa rogol.

Lumrah menjadi mangsa rogol buat kali pertama, mangsa akan bingung, tak tahu apa langkah yang perlu dibuat. Kebanyakannya merasa jijik dan mandi. Antara langkah yang salah kerana menghapuskan bukti.

Dan kebanyakan mangsa juga mengambil langkah merahsiakan perkara tersebut dari pengetahuan orang. Ini memanjangkan lagi tanduk syaitan si pelaku. Memikirkan peluang kedua untuk melakukan perbuatan terkutuk itu untuk kali kedua dan seterusnya.

Daripada paksaan untuk kali pertama dan kedua, ianya boleh menjadi nikmat seandainya dibiarkan berpanjangan.

Paling bahaya bila mangsa sudah dimanipulasi sehingga mangsa merasakan perbuatan itu tidak salah. Dalam kes haruan makan anak ni boleh jadi si bapa memanipulasi anaknya bahawa tidak mengapa perbuatan ini direlakan atas sebab membalas jasa orang tua. Kemungkinan tu ada.

Komonnn, jika anda mangsa rogol tampil lah buat laporan.

Dan lelaki, pakailah tangan kalau dah tak tahan sangat, duit takda nak cari pelacur. Janganlah diusik darah darah daging tu.

Terbaru penghuni #RumahKita, remaja 14 tahun pregnant 7 bulan hasil kerja abang kandung sendiri.

Dunia apa yang sedang kita lalui ni?

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 7

Upvotes: 4

Upvotes percentage: 57.142857%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 42.857143%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

Comments

“Dia kenalah ada karakter seperti yang saya ingin kan.”

6 TIPS MENCARI PENGASUH BAYI YANG BERKUALITI